Harry blogt


Ennis. Zondag 26 juli 2015. 
27 juli 2015, 08:01
Filed under: 2015 Ierland

Uitgeslapen in het B&B.  De regen stroomt weer gestaag en zal volgens het weerbericht de hele dag aanhouden.  Tja… Ik besluit  hier nog maar een dagje  te blijven en maandag met de bus naar Tralee te gaan, dan een klein stukje verder te fietsen naar Castlegregory,  daar is een camping en vandaar rijd ik  zonder bagage  in één dag het bijzonder mooie schiereiland Dingle rond.  Daarna de ring of Kerry en richting Cork en dan met trein of bus naar Dublin, daar wil ik graag een paar dagen rond kijken.  Dan naar Belfast om deze rondrit maandag af te sluiten.  Zo zie ik de planning  nu voor mij.  Verder valt er over deze natte zondag weinig te vermelden. 


1 reactie so far
Plaats een reactie

Gekeken naar Ring of Kerry ziet er heel fraai uit! Volgende keer een buks meenemen voor die blaffende honden. Groetjes Ellen.

Reactie door Wil
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: