Harry blogt


Woensdag 22 juli 2015. 
24 juli 2015, 15:33
Filed under: 2015 Ierland

22 juli, zus Ellen jarig, ff bellen, maar helaas niet thuis. Lekker weer om relaxed te doen, lezen, kaarten bestuderen en  de omgeving in prenten, want die is groots.
In de middag werd het tijd voor wat beweging.  Fiets zonder bagage, heerlijk is dat, nu naar het oosten van het eiland gefietst, je komt langs ruïnes, huizen en kleine paleisjes. Blauwe baaien witte strandjes wat wil je nog meer.  
Mijn plan weer aanpassend besloot ik de volgende dag de twee andere eilanden toch niet te gaan bezoeken, maar in een keer door te varen naar Doolin. Ik heb dit eiland goed gezien en de andere twee zijn kleiner en niet heel anders vermoed ik. 

Dan fiets ik donderdag of vrijdag weer naar het zuiden, ik hoop Cork eind deze werk  nog te halen  en vandaar de bus of trein naar Dublin te nemen. Dan heb ik bijna twee derde van de route gedaan. Vier weken was voor mij  te kort als je zo nu en dan ook wil relaxen en extra dingen zien en doen.  Ik wist dit van te voren al. 
Even bij de tourist info geinformeerd of dit kon en dat was zo.

Later in hetzelfde restaurant als gisteren gegeten, ik werd al herkend en er werd geïnteresseerd gevraagd wat ik gedaan had deze dag. In het restaurant gegeten.
Weer live muziek, een echte noorman ditmaal, geen Ier, groot, bonkig met lange blonde haren samenvallend in een lange paardestaart. Met een gitaar en een kleinere soort van gitaar, weet geen naam speelde hij en begeleidde dat met een stem die eigenlijk helemaal geen versterking nodig had. Tegen  tienen vond ik het welletjes. 


2 reacties so far
Plaats een reactie

Ha Harry, ik lees je blog nog steeds met grote belangstelling en ik bewonder steeds meer je moed en je ‘ausdauer’ om dit leuk te vinden, en je creativiteit om het steeds weer leuk te maken. Grote bewondering dus. Geniet van wat je doet, en ik wens je nog veel mooie ontmoetingen toe,
Groet, Peter Suth

Reactie door studio suth

Ha Peter, nou dank je wel! Wat leuk dit van jou te horen. Dinsdag over een week zien we elkaar dan neem ik ook de filmpjes en foto’s mee. Groet, Harry.

Reactie door Harry Brunott
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: