Harry blogt


Plandag. Maandag 20 juli 2015. 
22 juli 2015, 20:02
Filed under: 2015 Ierland

Wakker wordend bedacht ik mij dat het tijd werd om verder te gaan. Ik had Galway wel gezien en wil
nog veel andere stukken Ierland zien en ik ben al in de derde week van mijn vakantie. Weer naar Galway naar de toeristeninfo. Ik ga naar de eilanden, Aran eilanden, er zijn er drie van, de eerste en grootste is Inishmore, daar begin ik. Wederom uitgebreide service en ik weet dat ik dinsdag vroeg op moet om eerst naar de havenplaats Ros an Mihl te fietsen, dat is 40 km verder westwaarts. Het is alweer minder weer. Na wat rond slenteren ben ik terug gegaan en heb lui gelezen en routes bekeken. Gusy was weg. Geen tent geen fietsje.


Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: