Harry blogt


Bus naar Galway. Vrijdag 17 juli 2015. 
18 juli 2015, 22:36
Filed under: 2015 Ierland

Op weg naar Sligo. Het busstation zoals mij de dag ervoor allemaal goed uitgelegd was.  Het is vroeg, het gat in mijn nachtrust is voelbaar.  Daar aangekomen is er een groot busstation gezellig ingericht, ik was ruim een uur te vroeg het was rustig en weer was er zo een Ierse lady achter het loket die in haar dienstverlening heel ver ging, ik kreeg tips om langs te gaan, adviezen over het festival en zei ze, als u daar even in de hal koffie gaat drinken breng ik u het een en ander.  Ja hoor een kwartier later kwam ze met een hand vol uitgeprinte informatie, speciaal geselecteerde tekst, weer was ik onder de indruk van zoveel aardigheid. 

  
 Ziehier :  van mij een pluim !

Busreis verliep prima , fiets onderin, genoeg ruimte. Duurde twee uur dus tijd om bij te slapen en of  rustig naar buiten kijken. 

Galway is een grote gezellige stad. Direct na aankomst zag ik al activiteiten die met het festival te maken hadden. 

  
Onderweg ook de lepelman gezien, iemand die met lepels heel aardige geluiden weet te maken, mijn buurvrouw Riet had al eens opgemerkt dat dit apart is. 

 
Hij zat er als een zwerver bij,  de muziek was heel ritmisch. 

Camping zat weer ver buiten de stad, jammer. Er stond nog steeds een keiharde tegenwind.  Maar uiteindelijk een mooi plekje uit die wind kunnen vinden. 

In de middag ben ik met de bus weer terug gegaan en wederom heerlijk rond geslenterd en vele  artiesten bezig gezien kleur en vorm te geven aan dit festival. 

S’avonds laat terug en tot de volgende morgen 09:00 geslapen wat bijna een zeldzaamheid is. 

  
  
125 Euro? Als ik niet met de fiets was had ik het gekocht. 


1 reactie so far
Plaats een reactie

Hallo Harry, Tiny en ik genieten elke dag van jouw prachtige reisbeschrijvingen! Goede reis verder, wij volgen je via je blog op de voet. Hartelijke groeten Tiny / Freek

Reactie door Freek
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: