Harry blogt


Schaapje op hol en kaart lezen. Woensdag 15 juli 2015. 
15 juli 2015, 22:41
Filed under: 2015 Ierland

 Vond het bijna jammer de camping te verlaten, zo een mooie plek. Maar ik wil toch verder naar Sligo. 
Route volgt de hoger gelegen weggetjes aan de berghellingen. Ze zijn heel rustig. Ik ben nog niet één vakantie fietser zoals ik tegengekomen.  Ik word heel veel aangesproken door jong en oud en ik zie in auto’ s regelmatig vingers naar mij opgestoken worden, nee niet zoals in Nederland, nee de duim! Ze vinden het tof dat je dit doet en laten dat graag zien.  Dit volk bekommert zich om anderen.      

 Hele oude met mos begroeide paaltjes

Er wordt veel naar de bagage gekeken het lijkt ook wel vrachtvervoer. Onderweg film ik zo nu en dan, hier gebeurde iets heel grappigs.   
 
Vandaag moest ik nogal wat km vreten, op de route kaart staan aanwijzingen. Ik interpreteerde, door vermoeidheid een afslag verkeerd (te vroeg ) en kreeg op het laatste stukje een vijftal, terwijl ik dacht dat het vlak zou zijn,  hele steile klims voor mijn kiezen. Eerst foeterde ik op Paul Benjaminse. Later zag ik pas in dat het echt eigen schuld dikke bult, hoge bult in dit geval was. Het werd ook nog eens 15 km langer. Met mijn tong op de trappers kwam ik  op de camping aan. 
Nu sta ik aan de Atlantische oceaan. De verte is mooi, de camping niet.  Ik weet nu nog niet wat ik zal doen.  Hier blijven en later de bus nemen. Of toch snel verder fietsen? Dat wordt een heel gepuzzel. 

  

  

  

   
  Op verzoek van Wil  de Tent
   


  
Sterke gevoelens roept dit beeld op,  vrouwen wachten soms vergeefs op hun mannen op zee. 


Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: