Harry blogt


Optocht.  Maandag 13 juli 2015
13 juli 2015, 19:36
Filed under: 2015 Ierland

  Laatste ontbijt in Enniskinnen

Vroeger, toen ik nog een klein ventje was, vanaf zeven of  zoiets waren er in de wijk bij ons regelmatig optochten,  majorette voorop en dan kwam de rest, blazers, triangels, vond ik altijd wat zielig,  ik ging voor de grote trommels, liefst die aller aller grootste, ik vond het geweldig, wist niet hoe snel ik mijn fietsje moest pakken om erachter aan te gaan.  Dat gevoel beleefde ik vandaag weer. Onderweg naar een winkeltje, om wat voor onderweg in te slaan werd ik door een agent tegengehouden. Begreep even niet wat er aan de hand was.  Toen  ineens ja  zeg een enorme optocht van rechts.  Nou mijn fietsje hoefde ik niet meer te halen.  Ik heb wel eens begrepen dat er meer aan dit soort optochten kleeft, ik bedoel dan dat partijen elkaar woest maakten door precies daar te willen paraderen  wat voor de andere partij gevoelig lag,  wat nogal eens schermutselingen teweeg bracht.  Nu niets van dien aard, gewoon een feestje. 

   
    
 Mijn tocht weer vervolgt en het doel Sligo maar ik wist dat het niet realistisch was, 85 km.  Maar hup geef die  spieren er maar weer van langs.  Heb een prachtige beklimming gehad met uitzichten alsof ik weer in Zwitserland was. 

   
    
 Sligo onhaalbaar blijkend koos ik voor een camping, bij Belcoo  jawel en een mooie. Ik sta pal aan een meertje.  Heerlijke plek misschien blijf ik hier ook wat langer. 

   
   


2 reacties so far
Plaats een reactie

Ziet er mooi uit Harry…..en zo’n kilt lijkt je dat ook wat?haha! Het meertje ziet er inderdaad uit om nog ff Langeveld blijven….relaxen hoort er ook bij!

Reactie door Vera

Heerlijk lang uitgeslapen en nu lekker lezen voor mijn tentje. 😀👌

Reactie door Harry Brunott
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: