Harry blogt


Rome Gutighausen 14 Mei
14 mei 2010, 21:47
Filed under: 2010 Rome

Hoi Allemaal!

Hier een berichtje van Harry maar dan wel getyped door zijn zoon 🙂

Ik had hem net aan de telefoon en het bijhouden van deze weblog tijdens de fietsvakantie is toch best lastig. Dus we hebben afgesproken dat hij af en toe een smsje stuurt en ik zal deze dan op de weblog plaatsen!

Hij zit nu bij Gutighausen in Zwitserland. En net zoals als bij ons in Nederland is het weer niet heel erg zomers.. heel veel regen en koud! Gisteren heeft hij een hele tocht gemaakt van 150 KM!  Vandaag door de regen was deze iets minder ver. Morgen komt hij aan in bodensee dus dat schiet al goed op.

Binnenkort moet hij langs de brenner pas ( als ik het goed onthouden heb ). Dat wordt een hele klim van 800 meter naar 2100 meter! Dus wens hem even sterkte 😉

Groeten van Harry!

En ook de groeten van Elgar 😉

Na regen....

Avondzon

 

Alleen met jezelf


2 reacties so far
Plaats een reactie

Hallo Harry, fijn dat je zoon Elgar het bijhouden van je weblog gaat doen, fijn dat je dit zo kan opvangen. Wat het weer betreft zit het je ook niet erg mee, een natte boel. Ik wens je veel kracht en sterkte, moed heb je genoeg van jezelf, toe bij de beklimmingen richting Brennerpas. Groet van Jan Karel.

Reactie door Jan Karel

Zondag 16 mei 10.00h
Harry, jij gaat heel diep. 150km op een dag…… maak het niet te gek. Wij hadden gisteren ruim 60 km bergje op bergje af gelukkig in heel aardig weer toen we geen camping konden vinden. Toen op zoek naar een hotel en wat denk je? Tout complet. Dus weer op de fiets 16km bergje op bergje af naar een chambre dhotes.
We blijven hier vandaag voor een rustdag.
Goede reis en droog weer en zet hen op.

Yvonne en Chris

Reactie door Yvon en Chris
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: